Selskapsmeny 2024

All mat blir laget på stedet.
Ønsker dere en annen meny er det bare å ta kontakt for et uforpliktende møte.
(Allergen merking – les nederst på siden for detaljer.)


Buffé:

Minimum antall 25 personer.

Alternativ 1.
Stek av storfe.
Serveres med kokte poteter, grønnsaker og rørt tyttebær. kr 650,- (3)
Tillegg for ovnsstekte timianpoteter eller fløtepoteter kr 40,- (3)

Alternativ 2.
Viltgryte.
Serveres med kokte poteter, grønnsaker og rørt tyttebær kr 700,- (3)

Alternativ 3.
Spekemat.
Spekeskinke, fenalår, morrpølse, salami, pannestekt eggerøre,
potetsalat, grønn salat, flatbrød, smør og loff. Kr 750,- (1.3.4)

  

 

Tre retter:

Minimum antall 30 personer.
Forretter.
Melon med Spekeskinke. Rekecocktail (3.4.10.)
Røkelaks med pannestekt eggerøre (1.3.4)
Gravlaks med dill/sennepssaus. (1.9)
Alle forretter kr 125,-

Hovedretter.
Helstekt indrefilet av okse servert med kremet soppsaus kr 750,- (3)
Kalvestek med fløtesaus kr 700,- (3)
Lammestek med provencesaus kr 700,- (3)
Dampet laks med husets rømmesaus og agurksalat kr 650,- (3.10)
Hjortestek med viltsaus kr 650,- (3)
Elgstek med viltsaus kr 650,- (3)
Reinsdyrstek med viltsaus kr 650,- (3)

Alle hovedretter serveres med grønnsaker og kokte poteter.
Tillegg for ovnsstekte timianpoteter eller fløtepoteter kr 40,- (3)
Hovedretten serveres som buffé, tillegg for servering ved bordet kr 65,- pr person.

Desserter.
Husets karamellpudding med krem. (3.4)
Vaniljeis med skogsbær og eggelikør. (3)
Multekrem (3) Alle desserter kr 135,- (3)

  

 

Koldtbord:

minimum antall 40 personer.

Alternativ 1.
Karbonade m/ løk (varme).
Timianpoteter (varme)
Røkelaks med pannestekt eggerøre.
Roastbiff med remulade.
Kalkun/kylling m/ waldorfsalat.
Spekeanretning.
Kr 750,- (1.3.4.5.9.10)

Alternativ 2.
Karbonade m/ løk (varme).
Timianpoteter (varme).
Røkelaks med pannestekt eggerøre.
Roastbiff med remulade.
Kalkun/ Kylling med waldorfsalat.
Ost og kjeks.
Kr 700,- (1.3.4.9)

Til koldtbordet serverer vi brød og loff.
Tillegg koldtbord helkokt ørret med kreps kr 55,- pr person.

 

 

Bar & Avec:

Mineralvann (0,5) kr 55,-
Pils (0,33) kr 95,-
Pils (0,5) kr 102,-
Vin pr glass kr 102,-
Vin pr flaske kr 445,-
Cognac (4 cl) kr 120,-
Drinker kr 135,-
 

Diverse priser:

Leie av bibliotek inntil 18 personer (dagtid) kr 1500,-
Leie av peisstue dagtid kr 2000,-
Leie av lokale kveld/ natt kr 2500,-
Fruktfat pr person kr 55,-
Servering av medbrakte kaker kr 40,-
Snacks (peanøtter, saltstenger og potetgull) kr 35,- (8)
Kaffe / te med påfyll kr 45,-
Overtidstillegg etter kl. 24.00 (pr time) kr 750,-

 

Allergener:

1. Hvetemel
2. soya
3. Melk
4. Egg
5. Fisk
6. Selleri
7. Sulfitter
8. Nøtter
9. Sennep
10. Skalldyr