Menyer

Selskapsmeny 2018

(med allergen merking – les mer nederst på siden for detaljer)

All mat blir laget på stedet. Denne menyen er den mest populære og solgte gjennom 25 år. Ønskes
annen meny er det bare å ta kontakt for et uforpliktende møte.

Tre retter
(min. antall 25)

Forretter
Gravlaks på toast med dill/sennepssaus.(1.9.)
Røkelaks på loff med pannestekt eggerøre (1.3.4.)
Melon med spekeskinke
Rekecocktail (3.4.10.)
Alle forretter kr 95,-

Hovedretter
Helstekt indrefilet av okse servert med kremet soppsaus kr 360,- (3.)
Kalvestek med fløtesaus kr 320,- (3.)
Lammestek med provencesaus kr 310,- (3.)
Hjortestek med viltsaus kr 295,- (3.)
Elgstek med viltsaus kr 295,- (3.)
Reinsdyrstek med viltsaus kr 295,- (3.)
Tillegg for ovnsstekte timianpoteter eller fløtepoteter (3.) kr 25,-
Alle hovedretter serveres med rikholdig utvalg av grønnsaker og poteter.

Desserter
Husets karamellpudding med karamellkrem (3.4.)
Friske frukter med krem (3.)
Multekrem (3.)
Vaniljeis med lune bjørnebær og eggelikør (3.4.)
Sjokolademousse (3.4.)
Alle desserter kr 110,-

Buffe

Gryterett
Viltgryte av elg, hjort eller reinsdyr, med sopp. Serveres med friske grønnsaker og rørt tyttebær. (3.)
Kr 325,-

Spekemat
Spekeskinke, fenalår, morrpølse, salami, pannestekt eggerøre, potetsalat, grønn salat, flatbrød, smør og loff. Kr 310,- (1.3.4.)
(minimumsantall 25 personer.)

Koldtbord
(min. antall 35)

Alternativ 1.
Karbonade m/løk (varme)
Røkelaks med pannestekt eggerøre
Roastbiff med potetsalat
Spekeanretning m/ frisk salat
Helkokt ørret m/kreps
Karamellpudding
Kr 530,- (1.3.4.5.9.10.)

Alternativ 2.
Karbonade m/løk (varme)
Røkelaks med pannestekt eggerøre
Roastbiff med potetsalat
Kalkun med waldorfsalat
Ost og kjeks
Kr 490,- (1.3.4.9.)

Bar & Avec

Mineralvann (0,5) kr 44,-
Pils (0,33) kr 75,-
Pils (0,5) kr 85,-
Vin pr glass kr 85,- (7.)
Vin pr flaske kr 325,- (7.)
Cognac (4 cl) kr 95,-
Likør (4 cl) 85,-
Drinker kr 115,-

Diverse priser

Leie av salongen inntil 24 personer (dagtid) kr 1500,-
Leie av peisestuen dagtid kr 2000,-
Leie av lokale kveld/natt (min antall 25 personer) kr 2500,-
Fruktfat pr kuvert kr 45,-
Servering av medbrakte kaker kr 35,-
Snacks (peanøtter, saltstenger og potetgull) kr 30,- (8.)
Kaffe m/påfyll kr 30,-

Overtidstillegg etter kl. 24.00 (pr. time) kr 500,-

Allergener:
1. Hvetemel
2. Soya
3. Melk
4. Egg
5. Fisk
6. Selleri
7. Sulfitter
8. Nøtter
9. Sennep
10. Skalldyr