Menyer

Selskapsmeny 2021/2022

 (Allergen merking – les nederst på siden for detaljer.)

All mat blir laget på stedet. Ønsker dere en annen meny er det bare å ta kontakt for et uforpliktende møte.

Buffe
Min. antall 25 personer.

Viltstek
Serveres med kokte poter, grønnsaker og rørt tyttebær. (3.) kr 550,-
Tillegg for ovnsstekte timianpoteter eller fløtepoteter (3.) kr 35,-

Spekemat
Spekeskinke, fenalår, morrpølse, salami, pannestekt eggerøre, potetsalat, grønn salat, flatbrød, smør og loff. Kr 530,- (1.3.4.)

 

Tre retter
Min. antall 30 personer.

Forretter
Melon med spekeskinke
Rekecocktail (3.4.10.)
Røkelaks på loff med pannestekt eggerøre (1.3.4.)
Gravlaks på toast med dill/sennepssaus. (1.9.)

Alle forretter kr 110,-

Hovedretter
Helstekt indrefilet av okse servert med kremet soppsaus kr 560,- (3.)
Kalvestek med fløtesaus kr 520,- (3.)
Lammestek med provencesaus kr 520,- (3.)
Dampet laks med husets rømmesaus og agurksalat kr 430,- (3.10.)
Hjortestek med viltsaus kr 460,- (3.)
Elgstek med viltsaus kr 460,- (3.)
Reinsdyrstek med viltsaus kr 460,- (3.)

Alle hovedretter serveres med grønnsaker og poteter. Tillegg for ovnsstekte timianpoteter eller fløtepoteter (3.) kr 35,- 
Hovedretten serveres som buffé, tillegg for servering av hovedrett ved bordet kr 50,- pr person. 

Desserter
Husets karamellpudding med krem (3.4.)
Vaniljeis med skogsbær og eggelikør (3.4.)
Sesongfrukter med krem (3.)
Multekrem (3.)

Alle desserter kr 120,-

 

Koldtbord
Min. antall 40 personer.

Alternativ 1.
Karbonade m/løk (varme)
Timianpoter (varme)
Røkelaks med pannestekt eggerøre
Roastbiff med remulade
Kalkun/kylling m/waldorfsalat
Spekeanretning(1.3.4.5.9.10.)
Kr 610,-

Alternativ 2.
Karbonade m/løk (varme)
Timianpoter (varme)
Røkelaks med pannestekt eggerøre
Roastbiff med remulade
Kalkun/kylling med waldorfsalat
Ost og kjeks(1.3.4.9.)
Kr 590,-

Til koldtbordet server vi brød og loff. Tillegg koldtbord helkokt ørret med kreps kr 50,- pr. person.

 

Bar & Avec

Mineralvann (0,5) kr 48,-
Pils (0,33) kr 80,-
Pils (0,5) kr 95,-
Vin pr glass kr 95,- (7.)
Vin pr flaske kr 335,- (7.)
Cognac (4 cl) kr 105,-
Likør (4 cl) 95,-
Drinker kr 125,-

 

Diverse priser

Leie av salongen inntil 18 personer (dagtid) kr 1500,-
Leie av peisestuen dagtid kr 2000,-
Leie av lokale kveld/natt kr 2500,-
Fruktfat pr kuvert kr 55,-
Servering av medbrakte kaker kr 40,-
Snacks (peanøtter, saltstenger og potetgull) kr 35,- (8.)
Kaffe m/påfyll kr 40,-

Overtidstillegg etter kl. 24.00 (pr. time) kr 500,-

Allergener:
1. Hvetemel
2. Soya
3. Melk
4. Egg
5. Fisk
6. Selleri
7. Sulfitter
8. Nøtter
9. Sennep
10. Skalldyr